Referenssit

Pirkanmaan Lehtitalo

Digijournalismin kehitysprojekti Pirkanmaan Lehtitalolle vuonna 2019.

Projektin sisältö

toimittajien henkilökohtainen sparraus, esimiesvalmennus päätoimittajille ja kustantajalle, uusien työtapojen ja prosessien kehittäminen.

”Jarkon tapa toimia on hyvin ammattimainen ja tavoitteellinen. Kehitystavoitteista on helppo sopia ja muutokset näkyvät toimittajien työssä nopeasti. Jarkon vahva asialähestyminen helpottaa ja nopeuttaa henkilöstössä syntyvän kitkan käsittelyä.”

Olli Sirén
toimitusjohtaja
Pirkanmaan Lehtitalo

Brand ID

Sisällöntuottaminen Brand ID:n asiakaslehteen.

”Jarkon kanssa yhteistyö sujuu saumattomasti. Hän kuuntelee herkällä korvalla asiakkaan toiveet ja osallistuu myös itse aktiivisesti ideointiin antaen koko osaamisensa asiakkaan käyttöön. Tiukatkaan aikataulut eivät ole ongelma, ja laatuun voi luottaa.”

Linnea Mattila
Markkinointikoordinaattori
Brand ID

Alma

Alman paikallislehtiryhmän päätoimittajuus. Ryhmän toimintatapojen kehittäminen ja esimiesten johtaminen sekä valmentaminen.

”Minulla on ollut ilo työskennellä yhdessä Jarkon kanssa Alma Median paikallislehtien henkilöstön toiminnan kehittämiseksi. Jarkon määrätietoinen LEAN-filosofiaan perustuva toimintapa, rohkeus ja sinnikkyys tuoda uusia tapoja päivittäiseen tekemiseen oli hienoa seurattavaa. ”Doing smarter, not harder”. Hänellä on kyky tunnistaa olennainen ja luoda uutta digitaalista mediaa yhdessä ympärillä olevien ihmisten kanssa säilyttämällä samalla paikallisen
puolueettoman median arvopohja.”

Marja-Leena Rautaparta-Ojala
Business Development Manager
MPS Impact