Myyjä ei hemmetti myynyt minulle – päädyimme kumppaneiksi

Inspiroidumme tarinastanne.

Tämä lause jäi pyörimään mieleeni, kun kävin ensimmäistä kertaa Snuupin sivuilla. Onpas kivan kuuloinen lupaus! Näiden kanssa olisi kiva tehdä töitä…

Olemme sparrailleet Salmisen Tiinan kanssa toisiamme sekä somessa että kasvotusten. Ajatuksemme loksahtivat yksiin heti ensimmäisellä kerralla. Haluamme aidosti miettiä ratkaisuja niin, että autamme asiakasta ja ratkomme heidän visaisia pulmiaan. Ja nostaa esille oikeita asioita, ei mitään kiillotettua höttöä tai bisnesjargonia.

Kerron esimerkin: lähestyin Tiinaa jossain vaiheessa kysymällä, voisiko hän auttaa minua myyntiin liittyvissä asioissa. Ei hemmetti myynyt, vaikka olin lähes kukkaro auki kahvilassa! Miksikö? Koska hän ei vielä sillä hetkellä tiennyt, mikä aidosti minua auttaisi.

Jossain vaiheessa sparrailua yhteinen ajatus alkoi itää: entä jos tehtäis asioita yhdessä? Entäpä jos yhdistäisimme myynnin, markkinoinnin ja viestinnän osaamisemme? Voisimmeko palvella nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme entistä paremmin?

Uskon, että voimme. Miksikö? Koska jaamme samat arvot: hyvinvoinnin edistäminen, rohkeus, asioiden puhuminen sellaisina kun ne ovat, rohkeus ja konstailemattomuus näkyvät tekemisissämme.

Näin Tiina asiaa kuvaa:

Jarkon kanssa ajatukset myyvästä sisällöstä klikkasivat sillä tasolla, että halusimme Jarkon omaan tiimiimme. Kumppaniajattelu antaa mahdollisuuden tarjota entistä laajempaa ja syvällisempää apua yritysten viestintäasioihin. Jarkko on meidän kirsikkamme VuokraCMO-palvelun kakkuun

 

Arvot ovat tekoja. Ja jos seuraa arvojaan, on helpompi katsoa itseään peilistä.

Tänään on taas mukava katsoa itseään peilistä. Rakennan itselleni ja muille parempaa tulevaisuutta yhdessä Snuupilaisten kanssa!

Käy tutustumassa palveluihimme täältä ja täältä!

Kirjoita kommentti