Näin Viestintävahvistin toimii

Olemme verkostomaisesti toimiva yritys. Etsimme teille parhaiten soveltuvimman tavan toimia. Verkostostamme löytyy kymmenien vuosien kokemus muun muassa mediakampanjoista, strategisesta viestinnästä, sisällöntuotannosta, hakukoneoptimoinnista ja visuaalisesta viestinnästä.

 

Viestintävahvistin takaa tekijöiden ammatillisen osaamisen. Jokainen verkostomme tekijä on sitoutunut Viestintävahvistimen arvoihin. Meillä on myös jokaiseen rooliin suunniteltu varahenkilöjärjestelmä.

 

Emme laskuta tunneista vaan tuloksista.  Palvelumme perustuvat sovittujen asioiden tekemiseen ja tuloksiin. Tarjoamme aina palvelumme lähtökohtaisesti paketteina, joiden hinnoittelu on läpinäkyvää. Sovituista töistä ei tule koskaan lisälaskua, ellei palvelua syystä tai toisesta päivitetä.

 

Työllämme on aina takuu. Kaikilla töillämme on tyytyväisyystakuu, eli jos olette jostain syystä tyytymättömiä tai osoitatte epäkohdan, laskua ei tarvitse maksaa. Toki lähtökohtaisesti haluamme ensiksi korjata laadullisen epäkohdan ja käydä palautekeskustelun.

 

Saat meiltä aina selkeät stepit ja aikataulut. Olemme ylpeitä prosessien johtamis- ja hallintataidoistamme ja monet asiakkaamme pitävät sitä selkeänä erottautumistekijänä. Teemme aikataulun ja stepit aina projektien alussa. Pidämme myös huolen, että ne pitävät. Toki voimme niitä aina yhteisestä sopimuksesta muuttaa.

 

Tavoitteellinen voi olla myös rennosti. Me emme ole turhan pönöttäjiä. Olemme tinkimättömiä ammattitekijöitä, mutta arvostamme rentoa ja leppoisaa vuorovaikutusta. Turha kiristely ei johda yleensä mihinkään hyvään…

 

Me emme lupaile liikoja. Emme lupaa sinulle kuuta taivaalta – ellei se ole mahdollista  Markkinoinnissa ja viestinnässä ei ole yleensä olemassa pikavoittoja. Tulokset perustuvat suunnitelmalliseen ja säännölliseen tekemiseen.

 

Jokaiselle palaverillemme on aina selkeä tarkoitus. Emme istuta teitä turhanpäiväisissä ”suunnittelupalavereissa” ilman selkeää tavoitetta ja agendaa. Yleensä sovimme tarvittavien tapaamisten rungon jo projektien suunnitteluvaiheessa. Pidämme myös huolen niiden kalenteroinnista.

 

Vastuu palvelun tuottamisesta on meillä. Viestintä ja markkinointi herättää paljon intohimoja ja niistä on usein paljon erilaisia vahvoja näkemyksiä. Nämä näkemykset ovat erittäin arvokkaita projektien alkuvaiheessa. Päälinjojen sopimisen jälkeen toivomme kuitenkin, että ammattitaitoamme arvostetaan ja annatte meidän tehdä se, minkä parhaiten osaamme. Siten saatte ajallenne ja rahoillenne parasta vastinetta.

 

Näkemysemme ja ehdotuksemme perustuvat testattuihin asioihin. Emme ehdota asioita vain siksi, että ne ovat meistä kivoja ja helppoja toteuttaa. Ehdotuksemme perustuvat näkemyksiin ja kokemuksiin, jotka ovat tuottaneet muille haluttuja tuloksia tai ovat viestinnän ja markkinoinnin yleisesti hyväksyttyjä standardeja.

 

Janoamme palautetta! Käymme aina kaikista palveluistamme säännölliset palautekeskustelut, joissa haluamme ruusuja, mutta ennen kaikkea kehitysehdotuksia. Saamamme palautteet on yleensä aina viety lähes sellaisinaan palveluihimme. Emme pelkää kovaakaan kritiikkiä. Toki kaipaamme myös niihin aina selkeät perusteet. Ja joskus naama saattaa kritiikistä punoittaa, mutta se ei ole vaarallista.

 

Toimimme aina eettisesti. Olemme sitoutuneet markkinoinnin ja viestinnän eettisiin pelisääntöihin ja mediakampanjoissa otamme aina Journalistin ohjeet huomioon. Emme yritä saada pikavoittoja eettisesti kyseenalaisilla toimintatavoilla

Arvot

Hyvinvoinnin tuottaminen

Viestinnän ja journalismin pitää tuottaa sellaisia merkityksiä, jotka tuottavat ihmisille hyvinvointia joko tiedon lisääntymisen, hyödyn tai viihtymisen muodossa. Käytämme omaa osaamistamme muiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Vastuullisuus

Tunnemme oman vastuumme viestijöinä ja yrittäjinä. Olemme välittömästi vastuussa omasta hyvinvoinnistamme ja välillisesti läheistemme hyvinvoinnista. Tukeudumme kaikessa viestinnässämme totuudellisuuteen.

Tunne

Ihmiset tekevät kaikki elämänsä suuret ratkaisut lopulta tunteella. Paras viesti on sellainen, joka jättää ihmiseen tunnejäljen. Inhimillisten tunteiden ymmärtäminen ja niiden huomioiminen yritystoiminnassa parantaa hyvinvointia ja tuloksellisuutta.

Rohkeus

Kyseenalaistamme totutut mallit ja etsimme yhdessä kumppaneidemme kanssa uusia viestinnän ja kerronnan tapoja. Opettelemme rakastamaan epäonnistumista. Elämä on jatkuvaa muutosta.

Jatkuva parantaminen

"Lite bättre, varje dag." Luomme itsellemme selkeitä tavoitteita ja nostamme rimaa pikku hiljaa. Opiskelemme ja kehitämme itseämme. Ihminen ei ole koskaan valmis.

(Totaali)Avoimuus

Kerromme arvoistamme ja tavoitteistamme avoimesti ja rehellisesti. Emme yritä saada pikavoittoja panttaamalla tietoja.

Missiomme

Poistamme yrityselämän turhan hötön

Autamme haastajayrityksiä lyömään kilpailijat laudalta viestinnällä, joka jättää jäljen. Kamppailemme yrityselämän turhaa höttöä vastaan.

Olemme onnistuneet, kun yritys on löytänyt oman tarkoituksensa ja kertoo siitä vaikuttavasti.

Visiomme

Maailma ilman paskoja juttuja

Uskomme, että vastuulliset yritykset tekevät tästä maailmasta paremman paikan meille kaikille.

Kerromme muille vaikuttavasti, miten nämä yritykset maailmaa parantavat.

Miksi olemme olemassa?

Me olemme olemassa, jotta mitäänsanomaton yritysviestintä häviää maan päältä.
Siksi, että haastajilla on mahdollisuus ravistella pöhöttyneitä instituutioita.
Siksi, että hyvät asiat pääsevät julkisuuteen.
Me kerromme totuuden teistä. Sen, minkä asiakkaanne jo tietävätkin.
Te saatte tuloksia.