Säästä aikaa ja hermoja
Poista paska palaveri päivästäsi

Oletko koskaan miettinyt kokouksessa istuessasi, että mitä minä täällä teen? Oletko miettinyt, miksi tämä kokous on järjestetty? Onko keskittymisesi karannut johonkin muuhun asiaan? Käyttekö samoja tehtäviä asioita aina uudestaan ja uudestaan? Teetkö oikeat työsi kokouksia täynnä olevien päivien ulkopuolella?

 

Minä olen kokenut tuon kaiken, uudestaan ja uudestaan. Ja se ottaa pannuun.

Aika moni meistä tuhraa suuren osan ajastaan nollapalavereissa.

Erilaiset kokoukset ovat varsinkin asiantuntijatyön ydintä. Samaan aikaan ne ovat työelämän ehkäpä pahinta tyhjäkäyntiä.

Miksi?

Koska emme valmistaudu, osallistu ja sitoudu.

Paskojen palavereiden tehon menetys on helppo todeta. Jokaiselle kokoukselle on helppo laittaa hintalappu.

Jos tiimissänne on viisi jäsentä, ja pidätte yhden tunnin kestävän nollapalaverin viikossa, olette menettäneet viisi tuntia työaikaa.

Keskimääräisellä palkkatasolla mitattuna yksi tunti sivukuluineen maksaa noin 30 euroa/hlö. Silloin olette menettäneet 300 euroa viikossa.

1 200 euroa kuukaudessa.

Vähintään 12 000 euroa vuodessa (lomat huomioiden).

Entäpä jos tiimiläistenne tuntikustannus onkin 50 euroa?

500 euroa viikossa.

2000 euroa kuukaudessa.

20 000 euroa vuodessa...

Ja tässä vasta palkkakulut. Tämän lisäksi mahdolliset lisäpalaverit, v-käyrän kasvusta johtunut työtehon lasku, mahdolliset ylityöt, uupuminen, työpaikan vaihtajat.

Ja nämä kertautuvat viikosta toiseen. Vuodesta toiseen.

list-2389219_1280

Järkytyitkö hintalapusta?

Minä järkytyin, kun laskin omien kokousteni hintaa. Suhteessa saavutettuihin hyötyihin hinta on ollut suorastaan hävyttömän kallis.

Surullisinta koko asiassa on se, että tilanne olisi helppo korjata. Tarvitaan vain kolmea asiaa, jotka toistan:

1.

Valmistautumista

2.

Osallistumista

3.

Sitoutumista

Tarjoan Poista Paska Palaveri Päivästäsi -valmennuksessani ensimmäiset teholääkkeet parempiin palavereihin.

Olipa kyseessä myyntitapaaminen, tiimipalaveri tai strategiaistunto, hyvän kokouksen ainekset ovat samat. Ne kolme asiaa, joita en enää toista.

Paremmat palaverit tuovat työpäivääsi lisää iloa, onnistumisen kokemuksia ja tuloksia. Jos aidosti koette kokoustenne jälkeen näitä tunteita, hienoa.

Jos ette, suosittelen apua.

Toki voitte aina jatkaa aneemisten kokousten pitämistä. Mikäpä sen mukavampaa kuin iloton, tyhjäkäynnillä kulkeva organisaatio, jossa tuhlataan kaikkien aikaa.

Lupaan, että valmennuksen jälkeen olette löytäneet teidän palaverikulttuurinne kipupisteet ja ratkaisuehdotukset niiden korjaamiseksi.

Valmennus pitää sisällään

Lähtötason ja palavereiden tavoitteiden läpikäynnin (verkon yli).

Valitsemasi palaverin seurannan (verkon yli).

45 minuutin analyysi palaverista ja kolme räätälöityä ensiapuvinkkiä (verkon yli).

3 videovalmennusta palavereihin valmistautumisesta, osallistumisesta ja sitoutumisesta.

target-4257497_1280

Valmennus maksaa 1570€ + alv.

Valmennuksellani voi säästää jopa kaksi tuntia per henkilö kuukaudessa puhdasta työaikaa (oletuksena alunperin palavereihin käytetty aika kuukaudessa kymmenen tuntia). Viiden henkilön tiimissä valmennus on maksanut itsensä takaisin kuukaudessa.

Hintatakuu: Jos en löydä palaveristanne mitään kehitettävää, en laskuta teitä. Reilu peli ja tämähän tarkoittaa, että tilaaminen on sinulle täysin riskitöntä analyysivaiheeseen asti.

Klikkaa tästä, jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää valmennuksestani. Otan sinuun yhteyttä ja jutellaan, olisiko tämä valmennus juuri Sinulle ja organisaatiollesi sopiva.

 

Jos Poista paska palaveri päivästäsi-valmennus kiinnostaa, lähetä tietosi alla olevalla lomakkeella, niin otan sinuun yhteyttä mahdollisimman pian!